Külluse aja avaõhtusöögil esitleme kümnele külalisele restorani suvist menüüd.
Õhtusöögil tutvustab peakokk külalistele menüü loomise lugu.
Peakoka inspiratsioon: noored herned ja porgandid, värske kartul, kukeseened, sõstrad, pärnaõied, esimene linnumagus
Serveerime külalistele seitse käiku ja pakume tervituseks vahuveini.
01.06 - 15.09
T - R 10 - 16
L 10 - 14
P - E SULETUD!
16.09 - 31.05
K - R 10 -16
L - T SULETUD!
15.05 - 15.09
E - R 10 - 16
L - P SULETUD!
16.09 -30.11
KOKKULEPPEL
01.12 - 01.04
K- R 11 -16
E, T, L,P - SULETUD
01.04 - 14.05
KOKKULEPPEL
E - P 10:30 - 18:30
E - L 9 - 17
P - SULETUD!